Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا محمدعلی زلفی‌گل یکشنبه در دومین روز سفر خود به استان فارس در مراسم آغاز به کار طرح دستیار فناوری اظهار کرد: استان فارس در بسیاری از عرصه‌ها مرز شکن بوده است؛ این ظرفیت همچنان وجود دارد و در آینده هم باید باشد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در حال حاضر شاهد نوآوری‌های قابل توجهی در استان فارس هستیم، افزود: وجود بیمارستان‌های مجهز و خیرساز، از ظرفیت خیرین برای سلامت مردم استفاده کردن، برخورداری از دانشگاه‌ها و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، نشان‌دهنده بهره‌گیری از نوآوری در استان فارس است که این ظرفیت‌ها می‌تواند سرمشقی برای سایر استان‌ها و حتی آیندگان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زلفی‌گل یادآور شد: استاندار فارس یک چهره دانشگاهی است و رئیس پارک علم و فناوری فارس نیز از هوش و توانمندی خوبی بهره می‌برد.
وی اضافه کرد: در دانشگاه علوم پزشکی شیراز دو استاد ممتاز داریم یکی دکتر ایمانیه، استاندار فعلی فارس و دیگری دکتر لنکرانی که فرصت استثنایی برای کشور ما هستند؛ لذا امکان توسعه بیشتر پارک و علم و فناوری وجود دارد چراکه معتقد هستیم پارک علم و فناوری فارس نیز باید مرزشکن باشد
زلفی‌گل بر ضرورت  حمایت ویژه برای تولید مواد دارویی و شیمیایی در پارک علم و فناوری فارس تأکید کرد و گفت: در دنیا ۳۵۰ هزار قلم ماده شیمیایی تولید و فروخته می‌شود؛ این در حالیست که جمعیت ایران یک درصد جمعیت دنیا است.لذا حداقل یک درصد از این ۳۵۰ هزار قلم هم باید در کشور ایران ساخته و به سایر کشورها صادر شود.
وی یادآور شد: اگر این شرایط ایجاد شود دیگر شاهد بیکاری در کشور نخواهیم بود زیرا با این کار بخش عمده‌ای از رشته‌های مرتبط با مهندسی شیمی، پلیمر، مواد و بیوشیمی وارد چرخه تولید می‌شوند و می‌توانند هم اشتغالزایی داشته باشند و هم نیازهای کشور در بخش صادرات را تأمین کنند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اگر زمین در اختیار پارک علم و فناوری قرار بگیرد قطعا این ظرفیت در استان فارس وجود دارد که موجبات ارتقا جایگاه علم و فناوری را در کشور ایجاد کند.
وی به تلاش اساتید دانشگاه‌های شیراز در راه‌اندازی دوره‌های دکتری در ایران گفت: اساتید دانشگاه شیراز برای نخستین بار دوره‌های دکتری را در کشور راه‌اندازی کردند؛ لذا باید امتیاز ویژه‌ای به دانشگاه‌های شیراز داده شود چراکه از طریق این کار بزرگ توانستیم دانشجویان دکتری تربیت کنیم.
زلفی‌گل تأکید کرد: انتظار می‌رود که دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری فارس مرز شکن باشند و قطعا ما هم حمایت‌های لازم را در این زمینه انجام خواهیم داد.

طرح دستیار فناوری راهکاری بلندمدت برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان
به گفته امین رضا ذوالقدر رئیس پارک علم و فناوری استان فارس، طرح دستیار فناوری اواخر سال ۱۴۰۰ توسط وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصویب و به کل دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری کشور ابلاغ شد.
وی اظهار داشت: این طرح با هدف تعامل دانشجویان با شرکت‌های دانش‌بنیان و جذب دانشجویان در این شرکت‌ها با توجه به رشته‌های تحصیلی‌ آنها اجرا می‌شود و شرایطی را ایجاد می‌کند تا بتوان نظام تربیت نیروی انسانی متخصص را تقویت کرد.
رئیس پارک علم و فناوری فارس اضافه کرد: بایستی زمینه فراگیری بخشی از توانایی‌ها و مهارت‌های مورد نیاز بازار کار برای دانشجویان در طول دوران تحصیل فراهم شود. لذا ایجاد راهکارهایی برای فراهم آمدن اشتغال دانش‌بنیان می تواند به ایجاد تحول و جهش در میزان اشتغال در کشور کمک کند.
وی با اعتقاد به اینکه رویکرد وزارت عتف برای اجرایی شدن طرح دستیار فناوری، راه را برای بکارگیری دانشجویان در حین تحصیل در شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در پارک‌های علم و فناوری هموار می‌کند، گفت: در این طرح با بورسیه نمودن دانشجویان در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و پرداخت مبالغی، ۶ ماه فرصت کارآموزی در شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم می‌شود.
ذوالقدر تأکید کرد:  ایده دستیار فناوری با هدف توسعه همکاری متقابل پارک علم و فناوری و دانشگاه و هم چنین افزایش اثربخشی فارغ التحصیلان در داخل کشور و جلوگیری از خروج نخبگان طراحی شده است.
وی اعلام کرد: شرکت‌های فناور علاوه بر کسب امتیازات گوناگون از سمت پارک علم و فناوری طرف قرارداد، می‌توانند فرصت انتخاب رایگان و هوشمند مدیران و کارکنان آینده خود را از دانشجویان مستعد و واجد شرایط داشته باشند.
ذوالقدر ادامه داد: طرح فن آموزی نیز برای فارغ‌التحصیلان مقاطع کارشناسی و ارشد است که در این طرح شرایطی فراهم شده که فارغ‌التحصیلان بتوانند به مدت یک یا دو سال در شرکت‌ها فعالیت داشته باشند.
وی با اعتقاد به اینکه اجرای این طرح‌ها در بلند مدت کمک‌شایانی به توسعه شرکت‌های دانش بنیان از نظر کمی و کیفی می‌کند، گفت: طرح پسادکتری نوآوری نیز برای فارغ‌التحصیلان مقطع دکتری در نظر گرفته شده است. این طرح‌ها از طریق پرورش نیروی انسانی متخصص کمک‌ شایانی به توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان می‌کنند.

 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که روز یکشنبه از سوی محمدهادی ایمانیه استاندار فارس همراهی می‌شد، در بدو حضور در پارک علم و فناوری استان فارس، بر مزار شهید گمنام مدفون در این مجموعه حضور یافت و ضمن قرائت فاتحه، به مقام والای شهیدان ادای احترام کرد.
وی در ادامه ضمن بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان و طرح‌های فناورانه و برج فناوری استان فارس، آغاز به کار طرح دستیار فناوری را اعلام کرد.
زلفی گل همچنین از محل احداث دانشگاه هنر شیراز بازدید کرد.

وزیر علوم،‌تحقیقات و فناوری روز شنبه با هدف افتتاح طرح‌های عمرانی استان فارس از جمله شهرستان کازرون به این استان سفر کرد. شرکت در آیین تودیع و معارفه سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام از دیگر برنامه‌های روز نخست سفر وی بود.

برچسب‌ها محمدعلی زلفی گل شیراز دانشگاه پارک علم و فناوری دولت سیزدهم فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمدعلی زلفی گل شیراز دانشگاه محمدعلی زلفی گل شیراز دانشگاه پارک علم و فناوری دولت سیزدهم فارس پارک علم و فناوری فارس شرکت های دانش بنیان طرح دستیار فناوری تحقیقات و فناوری فارغ التحصیلان استان فارس دانشگاه ها وزیر علوم شرکت ها زلفی گل طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۵۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از معلمان نمونه فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیر کل آموزش و پرورش فارس در مراسم تجلیل از معلمان در شیراز گفت: امسال معرفی معلمان نمونه در دو شاخه انجام شد که ۱۷۷ معلم نمونه در شهرستان معرفی و ۹ معلم نمونه استانی و یک معلم به عنوان نمونه کشوری انتخاب شدند.
قاسمی ادامه داد: در شاخه دیگر معلمان الگو که کار خاصی انجام دادند نیز معرفی شدند که از بین ۹۵ معلم شناسایی شده در فارس، ۴۷ معلم برگزیده و تجلیل شدند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در این مراسم گفت: فارس از نظر وجود حرم مطهر شاهچراغ (ع)، شاعران نامی و جاذبه‌های تاریخی و تمدنی ایران، می‌تواند قطب اردویی در کشور شود.
حجت الاسلام محمد حسین پورثانی ادامه داد: اردوگاه دانش آموزی شهید دستغیب شیراز به یکی از هفت قطب اردویی کشور تبدیل خواهد شد و تلاش می‌شود این مهم تا آخر سال ۱۴۰۳ به سرانجام برسد.
وی با اشاره به استقرار تجهیزات در این اردوگاه گفت: اردوگاه به لحاظ تجهیز امکانات ساختمانی شامل اسکان و استراحت دانش آموزان و همچنین وسایل بازی و اردویی تجهیز می‌شود و نیروی انسانی نیز به اردوگاه تزریق خواهد شد.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش به برگزاری جشنواره ادبی به میزبانی فارس اشاره کرد و گفت: امسال فارس میزبان جشنواره ادبی دانش آموزان سراسر کشور است و دانش آموزان شاعر و نویسنده در شیراز گرد هم جمع می‌شوند که این اتفاق بسیار ارزشمند است.

دیگر خبرها

  • حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان یک وظیفه فراقوه‌ای‌ است
  • از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • پارک علم و فناوری خراسان رضوی، قطب انرژی شرکت‌های فناور کشور
  • تجلیل از معلمان نمونه فارس
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری