Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی خیرالدین بعد از ظهر چهارشنبه در ادامه سفر خود به شیراز از مراکز نوآوری دانشگاه شیراز، فارس استانی کاملاً فناورانه و پیشرو دانست و گفت: من شخصاً بازدیدهای زیادی از مراکز مشابه داشتم دره فناوری که کنار دانشگاه شیراز به وجود آمده کار با ارزشی است وهمه باید کمک کنند این کار کاملتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز را یک مرکز جدید و موثر خواند و تاکید کرد: مهمترین اولویت در معاونت فناوری وزارت علوم ارتباط و تعامل قوی بین دانشگاه ها و پارکهای علم و فناوری است و همه تلاش ما در همین راستاست.

معاون وزیر علوم افزود: این حرکتی که دانشگاه شیراز تحت عنوان مرکز نوآوری و کارآفرینی در دل دانشگاه شروع کرده در راستای تحقق این مهم بسیار موثر است به این ترتیب اعضای هیات علمی دانشگاه در مجموعه خود وارد حوزه فناوری می‌شوند و دانشجویان می توانند به آنها متصل شوند و وقتی منسجم شدند به صورت شرکت دانش بنیان واردپارک شوند.

وی تصریح کرد: در واقع خروجی ها و فارغ التحصیلان این مرکز ورودی های پارک علم و فناوری استان فارس هستند.

معاون فناوری وزیر علوم اذعان داشت دراین سفر خبرهای خوش زیادی برای شرکت های دانش بنیان داشته و چندین تفاهم نامه و قرارداد دراین زمینه امضا شده است.

وی ابراز داشت: ایده دکتر ذوالقدر به عنوان طرح های اشتغالزایی دانش بنیان یکی از خبرهای بسیار خوب امروز بود و بایدپررنگ شود. چرا که این طرح ها ثابت می‌کند مامیتوانیم در حوزه دانش بنیان برای فارغ التحصیلان بیکار شغل ایجاد کنیم همچنین پیشنهاد دستیار فناوری هم طی بازدیدهای امروز مطرح شده که ما عددی را برای این منظور به پارک اختصاص دادیم و همه دانشگاه های استان می‌توانند برای حضور دانشجویان کارشناسی و ارشد و دکتری با پارک علم و فناوری ارتباط برقرار کنند وکسانی که به حوزه فناوری علاقه دارند وارد پارک شوند و دریکی از مراکزفعالیت کنند.

به گزارش مهر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز به عنوان یکی از زیرمجموعه های معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز در سال ۹۶ در برج نوآوری دانشگاه باحمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با ادغام دفاتر کارآفرینی و مالکیت فکری به همراه مرکز شتابدهی شروع به فعالیت کرد.

این مجموعه به منظور ارتقای فرهنگ عمومی، حمایت از نوآوری و خلاقیت، ارائه خدمات و تسهیلات و مشاوره در راستای ایجاد زیرساخت‌های اقتصاد دانش بنیان در دانشگاه شیراز راه اندازی شده و در حال حاضر ده واحد فعال دارد.

کد خبر 5404106

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه شیراز علی خیرالدین وزارت علوم تحقیقات و فناوری بارش برف بوشهر برف و کولاک ویروس کرونا کرمانشاه تعطیلی مدارس برف روبی سیل هرمزگان سیلاب بارش باران سیل کرمان امداد رسانی ایلام دانشگاه شیراز علم و فناوری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۶۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس در حاشیه این نمایشگاه و فروم قانونگذاری، درباره «قانون ارزش افزوده برای پارک‌های علم و فناوری» توضیح داد: موضوع بودجه برای زیرساخت‌های پارک علم و فناوری کشور موضوع پر اهمیتی است و کشور هم توان تامین گسترده این بودجه را ندارد. 

صفاری‌نیا ادامه داد: نیاز است به‌صورت جداگانه‌ در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، بودجه اختصاصی برای توسعه زیرساخت‌های دانش‌بنیان‌ها، لحاظ شود. 

وی ادامه داد: همچنین شهرداری‌ها برای پارک‌های علم و فناوری که داخل شهر مستقر نیستند و خدمت‌رسانی به آنها سخت‌تر است، خدمات زیرساختی ارائه نمی‌کند. 

رئیس پارک فناوری پردیس به ضرورت قانون ارزش‌افزوده اشاره کرد و گفت: درواقع شرکت‌ها برای استفاده از خدمات زیرساختی مختص شرکت‌های دانش‌بنیان، مبلغ ارزش افزوده را پرداخت می‌کنند. 

صفاری‌نیا با اشاره به میزان نقدینگی و بودجه اختصاص‌یافته به پارک‌های علم و فناوری در سال جدید گفت: به‌طورکلی مبلغ هزار و سیصد میلیارد تومان بودجه اختصاصی برای پارک‌های علم و در سال ۱۴۰۲ فناوری است. 

وی افزود: اما امسال مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان سهم ارزش افزوده 
پرداخت شد. هر شرکت دانش‌بنیان، به‌ازا و براساس میزان فروشی که دارد باید سهم ارزش افزوده خود را پرداخت کند.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، تا حد زیادی چالش‌های مربوط به قانون‌گذاری‌ها، رفع شده است، گفت: 
۵ محور اصلی معافیت مالیاتی، حقوق مربوط به کارکنان شرکت‌ها، درآمد‌های اتفاقی، اختلافات حقوقی میان شرکت‌های دانش‌بنیان و ارگان‌های دولتی از جمله موارد قانونی پیگیری شده بوده است.

وی گفت: همچنین ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری از جمله مواردی است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها پیگیری و به تصویب رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • نقش آفرینی جزیره نوآور قشم در دیپلماسی فناوری و نوآوری در سطح بین المللی
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • معرفی شاخص های کلیدی برای سنجش اکوسیستم فناوری و نوآوری
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری